skip to main | skip to sidebar

söndag 6 februari 2011

BRÖD: Varm nybakad levain med en vispad camembert med lagerbladspulver och ett smör från Danmark.

Det sämsta med riktigt bra krogar är att brödet är så gott att man ofta blir mätt innan huvudrätten. Volt gjorde oss inte besvikna utan köttade på ett liten levain i Sconesformat.

Upplagd av Eric kl. 19:18

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Krogar

  • B.A.R.
  • Hjerta
  • No 12
  • Serrano Fresh Mex

Bloggarkiv

  • ►  2012 (1)
    • ►  juni (1)
  • ▼  2011 (22)
    • ►  oktober (9)
    • ►  juni (1)
    • ►  maj (3)
    • ►  mars (2)
    • ▼  februari (5)
      • SOCKERKAKA!
      • BRÖD: Varm nybakad levain med en vispad camembert ...
      • Volt: Gris på tre vis med gudomlig lökcrème.
      • Druva, sorbet, chokladcreme, barras
      • Kalvtunga med rödbetor.
    • ►  januari (2)
  • ►  2010 (22)
    • ►  december (1)
    • ►  november (6)
    • ►  oktober (10)
    • ►  september (5)
  • ►  2009 (42)
    • ►  november (5)
    • ►  oktober (7)
    • ►  september (12)
    • ►  juli (2)
    • ►  juni (2)
    • ►  april (2)
    • ►  mars (9)
    • ►  februari (3)
  • ►  2008 (26)
    • ►  december (9)
    • ►  november (11)
    • ►  januari (6)
  • ►  2007 (165)
    • ►  december (32)
    • ►  november (38)
    • ►  oktober (36)
    • ►  september (28)
    • ►  augusti (9)
    • ►  juli (7)
    • ►  juni (11)
    • ►  februari (1)
    • ►  januari (3)
  • ►  2006 (10)
    • ►  november (10)