skip to main
|
skip to sidebar
lördag 13 oktober 2007
En balja brulé
Mot alla odds, så har Josefina på djurgården ett riktigt bra kök. Innan den här skapelsen serverades wallenbergare av högsta klass. Så det här skjulet-som-blev-en-billig-troppan-kopia hade något mer än plastpalmer att bjuda på.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Krogar
B.A.R.
Hjerta
No 12
Serrano Fresh Mex
Bloggarkiv
►
2012
(1)
►
juni
(1)
►
2011
(22)
►
oktober
(9)
►
juni
(1)
►
maj
(3)
►
mars
(2)
►
februari
(5)
►
januari
(2)
►
2010
(22)
►
december
(1)
►
november
(6)
►
oktober
(10)
►
september
(5)
►
2009
(42)
►
november
(5)
►
oktober
(7)
►
september
(12)
►
juli
(2)
►
juni
(2)
►
april
(2)
►
mars
(9)
►
februari
(3)
►
2008
(26)
►
december
(9)
►
november
(11)
►
januari
(6)
▼
2007
(165)
►
december
(32)
►
november
(38)
▼
oktober
(36)
Kroppkakor
En sillmacka sitter aldrig fel
Belgrad: bläckfisksallad,skaldjursrisotto, svart r...
Belgrad: halstrad tonfisk
Greetings from beautiful prague
Belgrad: carpaccio
Läggdags
Premiärmiddag på 1900: råbiff
Matiga killar
Don't mess with texas
4000 kalorier
Ännu en wienklassiker: Kaiserschmarren
Ingen rubrik
Cozze
Wien när det är som bäst
Ingen rubrik
Vapiano
Ett träd
+ 30 minuter
Köttfärssås hos kollektivet
Brunch. Sen blev det fattiga riddare.
Ingen rubrik
Stekare
En balja brulé
En oerhört stor kniv
Middag bland troféer och knallpulver
Tråkiga besked på waynes i morse
Halstrad abborre
Anne avec fondant
Bergamott: hjärna, lever, njure
Franska mollusker
Nattmat
En mörk indier
Och igen.
Ingen rubrik
Köttig kille
►
september
(28)
►
augusti
(9)
►
juli
(7)
►
juni
(11)
►
februari
(1)
►
januari
(3)
►
2006
(10)
►
november
(10)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar