Pubologi behöver knappast hyllas än mer, men jag kan inte hålla mig. Häromdagen var jag där tillsammans med ett gäng vänner och åt:
Charktallrik Grande Deluxe
Betyg: 4/5 - En rustik charktallrik, med en grym vindsvinskorv från Italien, en 36-månadersskinka från Spanien och hemgjorda pickles. Med surdegsbaguette och tomatröra.
Butternut
Ravioli fyllda med Butternutpumpa. Serveras med pinjenötter, Parmigiano Reggiano 2007, Gotlandstryffel och acqua de burro
Betyg: 4/5 - Gott och snygg smakbrytning mellan tryffeln och söt pumpa. Habilt, men ingen kioskvältare.
Iberico + Domta pig hedonism
Gris på tre vis: Träkolsgrillad Iberico-griskind, Chef Buchet´s Jamon Iberico Gran Reserva-korv, pressad sylta av Domta-grislägg med aprikoser, pistaschnötter och hasselnötter. Serveras med jordärtskockor, rödkål och äpplesky
5/5 - perfekt rakt igenom i både konsistenser och smaker.
Cerise Nöel
Körsbär inkokta i julkryddor, Portvin och Cognac. Serveras med mandelbiskvier och gräddig vaniljglass.
3/5 - Inget att skriva hem om, men bra glass och lite inkokta bär.
torsdag 16 december 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar